Posted on Mar 27, 2013

MIRA TELECOM si RFI Romania, parteneri la Salonul de Carte de la Paris

MIRA TELECOM va fi alaturi de RFI Romania la Salonul de Carte de la Paris, unde Romania este invitata de onoare. Cea de-a 33-a editie a evenimentului se va desfasura in perioada 22 – 25 martie 2013 si va reuni 27 de scriitori romani contemporani, care isi vor expune lucrarile in limba romana sau traduse in limba franceza.

Jurnalistii RFI vor realiza emisiuni speciale, reportaje si interviuri din studioul instalat in standul Centre National du Livre (CNL) , amenajat de Institutul Cultural Roman. Transmisiunile radio vor include dezbateri si interviuri cu scriitori precum Matei Visniec si Ana Blandiana, istoricul Lucian Boia, Ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin si Ambasadorul Romaniei in Franta Bogdan Mazuru.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Centrul National de Carte (CNL) din Franta, Institutul Francez si Institutul Cultural Roman (ICR). In 2012, Salonul International de Carte de la Paris a reunit 2.000 de autori si 1.200 de edituri din 40 de tari, iar invitatii de onoare au fost Japonia si orasul Moscova.

citeste tot comunicatul despre parteneriatul Mira Telecom & RFI