Posted on Mar 9, 2013

MIRA TELECOM susține literatura contemporană româneasca la Salonul Internațional de Carte de la Paris

Mira Telecom CarteMIRA TELECOM se implică în evenimente culturale de anvergură internațională. Compania va sponsoriza participarea postului de radio RFI România la Salonul Internațional de Carte de la Paris, care va avea loc în perioada 22 – 25 martie 2013. RFI România va transmite în zilele respective, informații despre derularea evenimentului, chiar din pavilionul expoziţional de la Porte de Versailles, Paris.

România va fi țară invitată de onoare la cea de-a 33-a ediție a Salonului Internațional de Carte de la Paris. Statutul de țară invitată de onoare confirmă poziția ascendentă a Romaniei pe piața literară internațională.  Un alt invitat de onoare va fi orașul Barcelona. Standul național al României este organizat de Institutul Cultural Român, iar în cadrul acestui stand își vor expune lucrările literare scrise în limba română sau traduse în limba franceză, 27 de scriitori – eseiști, autori de roman grafic, dramaturgi, poeți și romancieri – din România și din Republica Moldova, precum și scriitori români care trăiesc în străinătate.

MIRA TELECOM și-a manifestat interesul față de proiectele culturale și anul trecut.  Compania a sponsorizat concertul “Așteptând Craciunul”, un proiect de mare valoare culturală, inițiat și realizat de Asociația Culturală “Grigore Leșe”.

Mai multe despre Mira Telecom pe RFI