Posted on Mar 29, 2014

Stelian Ilie vorbeste despre proiectele Mira Telecom pentru Q Magazine

Drumul de la înființare până la succes poate fi lung, dar şi presărat cu obstacole ridicate de o concurenţă comercială acerbă pe piața internațională. Mai ales când vorbim despre o companie românească din industria de telecomunicații şi de security. Stelian Ilie, proprietarul Mira Telecom, povestește în exclusivitate pentru Q Magazine despre investițiile în cercetarea unor echipamente care vor revoluționa lupta antiteroristă şi vor salva vieți omenești.

Din anul 2010, numele Mira Telecom a fost evocat în contextul unui proces intentat omului de afaceri britanic Jim McCormick, acuzat şi condamnat de comercializarea unui fals detector de explozibil, ADE 651, pe care l-ați vândut inclusiv dumneavoastră pe piața din România. Când l-ați cunoscut pe Jim McCormick şi care a fost relația dumneavoastră cu acesta?

În anul 1995. Ambii lucram la firme care aveau relații comerciale în domeniul comunicațiilor. Ne-am reîntâlnit ulterior, în 2002. Înființasem deja Mira Telecom în 1998 şi am reluat relațiile de business în telecomunicații şi securitate, în care firma omului de afaceri britanic avea o experiență îndelungată şi parteneriate cu alte companii.

citeste tot articolul